UU Vejledning

- det er ikke nok at lære at flyve, man skal også kunne lande rigtigt....

Det er Havregårdens mål, i samarbejde med elev og forældre, at sikre den bedst mulige overgang mellem Havregården og ungdomsuddannelserne.

Eleverne inddrages bl.a. via klasseundervisning og personlige samtaler med kontaktlærer og socialrådgiver på Havregården. Herudover forsøger vi at få eleverne ud i erhvervspraktikker, der har særlig interesse i forhold til evt. fremtidige erhvervsønsker / drømme.

Vi er tilknyttet en UU-vejleder fra Gribskov kommune, som vi har et tæt samarbejde med, og som kommer på skolen og vejleder eleverne i 8. og 9. klasse.

De ældste klasser besøger bl.a. uddannelsesmesser samt produktionsskoler, tekniske skoler, gymnasier m.v. Vi besøger de uddannelsessteder, der er relevante i forhold til den enkelte elev.