Etablering

- hvad eleven får brug for på Havregården

I forbindelse med skolestart har vi udarbejdet en vejledende etableringsliste, se nedenfor.
Vi anbefaler at eleverne har ekstra tøj her, så de ikke skal bære frem og tilbage i forbindelse med weekender og ferier. Eleverne har dog mulighed for tøjvask, hvor de efter behov får hjælp af deres kontaktlærer.

Havregården køber dyne/hovedpude, 2 sæt sengelinned og 2 håndklæder

Bevilling / indkøb
Havregården beder forældre om at tale med forvaltningen, såfremt de har problemer i forhold til den vejledende pakkeliste. Vi gør samtidig opmærksom på, at en evt. økonomisk bevilling afhænger af den enkelte families særlige forhold samt anbringelsesparagraffen.
Havregårdens ansatte er gerne behjælpelige med evt. indkøb i forbindelse med etablering, såfremt forvaltning og forældre ønsker det.
I så fald bedes venligst angivet omfang og beløbsgrænse.

Havregården anbefaler at eleven, så vidt muligt, har en passende mængde tøj med, så der er rigtligt til både inden- og udendørsaktiviteter.

Vejledende etableringsliste afhængig af køn, alder m.m.:

Tøj og sko

Undertøj
Strømper
Lange bukser...
Shorts
Bluser / skjorter.
Sweaters / sweatshirts
T-shirts
Overtøj til sommerbrug.
Overtøj til vinterbrug
Trænings-/joggingtøj
Badetøj til strand og svømmehal
Idrætstøj
Evt. nattøj/morgenkåbe

Div. udstyr
Toiletsager (Shampoo og tandpasta/tandbørste udleveres af Havregården)

Cykel
Havregården køber en cykel til eleven.
Efter et års ophold er det elevens ejendom.