Linjefag

Design, Sundhed / skønhed, Musik, Ridning, Sport, Fodbold m.m.

Vi fortsætter succesen

Havregårdens linjefag er blevet en stor succes. Eleven gives gennem de mange forskelligartede tilbud mulighed for at opdage og udvikle nye interessefelter.
Alle linjer indeholder relevant teori indenfor området og særlige kursusforløb med mulighed for fordybelse.
Eleverne opnår særlige kompetencer, der på sigt kan være både et fagligt og personligt løft, som kan bidrage til øget selvtillid.

Om formiddagen undervises i almindelige grundfag. Mandag og onsdag har alle elever linjefag fra 13- (ons:13.50)-15.30.

Linjefag

• Design: Tegning, maling, billedkunst m.m.
  • Sundhedslinjen: Krop og sundhed via skønhed
  • Musiklinjen: Spille individuelt på et instrument, i orkester eller synge i kor.
  • Fodbold/Sport: Der spilles bl.a. fodbold i skolens hal, eller udendørs når vejret tillader det. Herudover dyrkes styrketræning m.m. for at styrke musklerne i hele kroppen.
  • Ridning. Ridelinjen tager til en lokal rideskole, hvor der undervises på ridebane og med mulighed for ture i skoven.

Eleverne kan i fritiden vælge blandt mange andre fritidsaktiviteter. Se mere om fritidstilbud her