Dit værelse

- hvor du selv bestemmer indretningen

Havregården har 38 elevværelser.  Der er 18 dobbeltværelser og 20 enkeltværelser.
I 3 af bogrupperne er dobbeltværelserne indrettet med en trappe op til en stor hems. Eleverne vælger selv, om de begge vil sove oppe og have "stue" nede, eller bo på hver sin etage.

Nye elever bliver placeret på enkelt- eller dobbeltværelser, alt efter hvor der er plads, når de begynder. Vi forsøger naturligvis at være lydhør overfor elevens eventuelle ønsker. Drenge og piger må ikke bo på samme værelse.

Det er vores erfaring, at eleverne indbyrdes er gode til at finde løsninger omkring ”værelsesbyt”.

På værelset vil der være seng og skab og evt. bord/stol.  Væggene er tomme. Vi ønsker, at du selv skal være med til at indrette værelset. Du kan vælge yderligere møbler fra vores møbeldepot eller evt. medbringe små møbler hjemmefra.

Alle elever får kr. 1000 til indkøb af personlige "hyggeting" til værelset. (Aftales med kontaktlærer). Du må gerne sætte plakater og billeder op på væggene.
Det er vores holdning, at du må bestemme rigtig meget på dit værelse, når blot du sørger for at holde rimelig orden. Når du starter får du udleveret en nøglebrik til dit værelse. Værelset må af brandhensyn ikke være aflåst om natten.